![]() |
|
| ° Forum ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
|
Skup monet i militarii - stara moneta 5 rubli. {+} moto giełda {+} ogłoszenia - motocykle {+} Vito - samochody dostawcze {+} wyciągarki {+} |
| Forum: / Archiwum - cyfrowe 2002 / sklep |
| Autor | Wiadomość |
| p17
|
Posted: 28 Cze 2002 13:00:01 witam jaki sklep internetowy (z aparatami cyfrowymi i akcesoriami oczywi?cie) polecacie ? p17 |
| Posted: 28 Cze 2002 14:56:19 witam
jaki sklep internetowy (z aparatami cyfrowymi i akcesoriami oczywi?cie) polecacie ? linki w pozdr Wojtek |
|
| PiotreK
|
Posted: 1 Sier 2002 08:47:56 Witajcie mam male pytanko, czy ktos z Was kupowal moze cyfrowke ze sklepu na www.aparaty.pl ??? Jak jest z terminowoscia i jakoscia ich uslug. Mozna bez problemu zamawiac ?? Pozdrawiam |
| Przemyslaw Niedbala
|
Posted: 1 Sier 2002 12:26:23 Witam Pozwole sobie samemu odpowiedziec na te pytania.. otoz jesli chodzi o termin to duzo aparatow mamy w magazynie, ale jesli np zechcesz C220 olympusa, czy Canona A40 itd to moga pojawic sie problemy, poniewaz cala Polska ma problemy zich dostepnoscia. Co do jakosci to przekonasz sie sam, mam nadzieje ze w pozytywnym znaczeniu tego slowa. czekam wiec .... -- Pozdrawiam ---===============--- Przemyslaw Niedbala www.aparaty.pl tel. 609606682 ---==============--- Witajcie
mam male pytanko, czy ktos z Was kupowal moze cyfrowke ze sklepu na www.aparaty.pl ??? Jak jest z terminowoscia i jakoscia ich uslug. Mozna bez problemu zamawiac ??
Pozdrawiam |
| Lukasek
|
Posted: 1 Sier 2002 15:23:07 Na www.aparaty.pl jest zima w srodku lata ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam, Lukasek GG: 2660687 ~~~~~~~~~~~~~~~ |
| TMouse
|
Posted: 2 Sier 2002 11:29:32 Witajcie
mam male pytanko, czy ktos z Was kupowal moze cyfrowke ze sklepu na www.aparaty.pl ??? Jak jest z terminowoscia i jakoscia ich
uslug. Mozna bez problemu zamawiac ??
Pozdrawiam wg tamtejszego cennika na moj upatrzony Dimage X maja cene zaporowa - 3149PLN brutto to juz nawet mediamarkt-zdzierca chce kolo 2500PLN nie wiem jak inne modele ale te porownanie mnie odstrasza... moze z zamawianiem i terminowoscia nie ma problemu, ale za ta cene chyba nie warto.... TMouse |
| Tyler (Grief)
|
Posted: 10 Sty 2004 12:25:00 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line. Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. t. |
| Lech2
|
Posted: 10 Sty 2004 14:44:59 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line. Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. Oczywiscie ....... http://www.fotomania.pl ... ceny ZEROWE wszystko za FRIKO ! .... sklep WIDMO ! Tak powaznie to polecam : www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! |
| Tyler (Grief)
|
Posted: 10 Sty 2004 15:24:58 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line. Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. Oczywiscie ....... http://www.fotomania.pl ... ceny ZEROWE wszystko za FRIKO ! .... sklep WIDMO ! po tej ladnej reklamie nie omieszkalem sprawdzic:) Tak powaznie to polecam :
www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! To nawet lepiej:) Zaraz poszperam i dziekuje. t. |
| Tyler (Grief)
|
Posted: 10 Sty 2004 15:29:09 Tak powaznie to polecam :
www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! No i wlasnie sprawdzilem. Na oku mam Olympusa c 740, a znalazlem juz taniej niz tu. Znalazlem tez c-720 za 1400 i cenowo to spora roznica (a pieniedzmi nie grzesze:)) i tak mysle nad nim. t. |
| Tomasz ( ch@to ) Okulewicz
|
Posted: 10 Sty 2004 15:29:29 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line.
Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. Tak powaznie to polecam : www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! no ale nie maj? SONY ;- |
| Maciej
|
Posted: 10 Sty 2004 16:04:40 Tak powaznie to polecam :
www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! hmmm niskie ceny czy ja wiem popatrz tu sklep.transit.pl nikon 5700 jest 700 z? ta?szy!!!! |
| Maciej
|
Posted: 10 Sty 2004 16:05:23 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line.
Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. Tak powaznie to polecam : www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! no ale nie maj? SONY ;- zajrzyj do sklep.transit.pl tanio!!!!! i maj? sony |
| Pawel Brzozowski
|
Posted: 10 Sty 2004 16:17:27 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line. Moze ktos sie orientuje,
ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. odradzi Ci korzystanie ze sklepu www. fotomania.pl O szczególach Mozesz przeczytac tu: http://tinyurl.com/36us5 pozdrawiam, Pawel Brzozowski - Brzoza -- portal e-gory.pl - najwyzszy poziom górski (start nowych e-gór juz niebawem) (górskie radio internetowe - under construction) |
| PawelJ
|
Posted: 10 Sty 2004 16:37:28 polecam ci www.agito.pl kupilem na olypusa 740. Taniej nie znalazlem -- Pawelj |
| Adamson
|
Posted: 10 Sty 2004 20:46:48 Tak powaznie to polecam : www.sklepfotograficzny.pl ow sklep miesci sie w Krakowie ! No i wlasnie sprawdzilem. Na oku mam Olympusa c 740, a znalazlem juz taniej niz tu. Znalazlem tez c-720 za 1400 i cenowo to spora roznica (a
pieniedzmi nie grzesze:)) i tak mysle nad nim.
t. To moze podzielisz sie informacja gdzie znalazles taniej |
| Daniel Rychcik
|
Posted: 12 Sty 2004 11:13:09 Chcialbym zakupic aparat ze sklepu on-line.
Moze ktos sie orientuje, ktory aktualnie ma najprzystepniejsze ceny. Oczywiscie ....... http://www.fotomania.pl ... ceny ZEROWE wszystko za FRIKO ! .... sklep WIDMO ! I superuprzejmy sprzedawca, który po?wi?ci Ci nawet TRZY DNI! - o Jednak je?li nie spodobaj? Ci si? ceny, to zaproponuje Ci.. BP,NMSP :) Daniel |
| krzysiekb
|
Posted: 13 Maj 2004 12:34:43 Czesc Ktos tu kupowal? Jakie opinie? Ceny chyba niezle : http://www.foto-raj.pl Pozdrawiam, Krzysiek |
| Voyager_007
|
Posted: 13 Maj 2004 14:39:25 Czesc
Ktos tu kupowal? Jakie opinie? Ceny chyba niezle : http://www.foto-raj.pl Pozdrawiam, Krzysiek Numer telefonu podany na stronie jest nieaktywny. To jest podejrzane! Voyager |
| gasper
|
Posted: 13 Maj 2004 18:11:05 Numer telefonu podany na stronie jest nieaktywny. To jest podejrzane!
jest info na stronie g?ównej o awarii i drugi nr Pozdrawiam |
| pak
|
Posted: 29 Sty 2005 09:31:09 www.fotopanorama.pl polecam , towar mo?na ogl?dn?? - to bardzo istotne |
| pak
|
Posted: 29 Sty 2005 09:47:07 www.fotopanorama.pl polecam , towar mo?na ogl?dn?? - to bardzo istotne
-- OOO, SORKA , SIE TU WBI?EM , MIALO BYC DO W?TKU WY?EJ |
| Konrad M.
|
Posted: 16 Mar 2005 11:56:44 Jakie doswiadczenia z www.foto-raj.pl ? P.S. googla przeszuka?em i tam s? ruzne opinie. |
| Lenny
|
Posted: 16 Mar 2005 13:49:59 Jakie doswiadczenia z www.foto-raj.pl ?
P.S. googla przeszuka?em i tam s? ruzne opinie. no to ju? wiesz ?e jednoznacznej odpowiedzi nie ma |
| MiBo
|
Posted: 31 Gru 2006 16:20:44 Zobacz: http://www.agito.pl/ |
| henry1
|
Posted: 31 Gru 2006 18:24:36 Zobacz:
http://www.agito.pl/ Zobaczy?em no i co ? |
| Szymon Machel
|
Posted: 31 Gru 2006 19:06:23 Zobacz:
http://www.agito.pl/ Po co? SM |
| Micha? Drawert
|
Posted: 31 Gru 2006 20:56:48 Zobacz:
http://www.agito.pl/ Zobaczy?em no i co ? Ty to nie domy?lny jeste? - mia?e? wej?? i co? kupi? a Ty wracasz z pytaniem "... no i co?" :D M. |
| henry1
|
Posted: 31 Gru 2006 23:48:07 Zobacz: http://www.agito.pl/ Zobaczy?em no i co ? Ty to nie domy?lny jeste? - mia?e? wej?? i co? kupi? a Ty wracasz z pytaniem "... no i co?" :D M. Z zasady nie kupuj? w sklepach gdzie sprzedaj? myd?o i powid?o. Lubi? obej?e? to za co mam zap?aci? . Ale dzi?ki za rade spróbuj? po?wiczy? domy?lno?? :-)))) W Nowym Roku ?ycz? Wszystkim ostrych i wyszumionych matryc :-)) Pzdr |
| Marcin [3M]
|
Posted: 31 Gru 2006 19:04:46 Zobacz:
http://www.agito.pl/ Zobaczy?em no i co ? Widzia?e? inny z tak kiepskš ofertš? |
|
Aparaty cyfrowe - cyfrówki, w ostatnich latach szturmem podbiły nasze strzechy. W zalewie modeli, nowych technologii i oznaczeń, jak ciężko wybrać wymarzony aparat, wie nie jeden.
Dyskusja o aparatach, jakie wybrać a z jakich zrezygnować. Co zrobić by zdjęcia można było nazwać perełkami, co zrobić gdy coś nie wychodzi a powinno..
Na te inne pytania na pewno znajdziesz tutaj odpowiedź, wystarczy poszukać... Czas ładowania strony (sek.): 0.416 miniBB.net © 2001-2008 |Polityka Prywatności °infobi °multilan °virtuti militari °ogłoszenia °dzierżoniowski
|