| Forum: / Archiwum - cyfrowe 2004 / www.balta.pl |
| Autor | Wiadomość |
| artur
|
Posted: 26 Maj 2004 17:58:59 czy to pewna firma bo niektóre ceny ma promocyjne? http://www.balta.pl/ pozdr. artur |
| Focus
|
Posted: 26 Maj 2004 17:57:50 czy to pewna firma bo niektóre ceny ma promocyjne?
http://www.balta.pl/ pozdr. artur Tak ten sklepik jest pewny. Istnieje juz kilka lat. Ja tam kiedys kupowa?em dysk i karte dzwiekowa z reszta mam te rzeczy do dzi? :P Pozdrawiam Focus. |
| BlindGuar
|
Posted: 26 Maj 2004 19:43:44 czy to pewna firma bo niektóre ceny ma promocyjne?
http://www.balta.pl/ Kupowalem u nich jakis rok temu 8 akumulatorkow + ladowarke. Wysylka za pobraniem, z faktura VAT do odeslania. Wszystko jak nalezy. ----------------------------------------------- Pozdrawiam BlindGuar, e-mail: adi [podkreslenie] blind [malpa] o2 [kropka] pl |
|
Aparaty cyfrowe - cyfrówki, w ostatnich latach szturmem podbiły nasze strzechy. W zalewie modeli, nowych technologii i oznaczeń, jak ciężko wybrać wymarzony aparat, wie nie jeden.
Dyskusja o aparatach, jakie wybrać a z jakich zrezygnować. Co zrobić by zdjęcia można było nazwać perełkami, co zrobić gdy coś nie wychodzi a powinno..
Na te inne pytania na pewno znajdziesz tutaj odpowiedź, wystarczy poszukać... Czas ładowania strony (sek.): 0.013 miniBB.net © 2001-2008 |Polityka Prywatności °infobi °multilan °virtuti militari °ogłoszenia
|